QH-HD40TQ4-WIFI 4MP HD outdoor kaméra batré pinter

Katerangan pondok:

pikeun kulawarga, kantor wangunan, balong lauk, tegalan, tempat endah, alun-alun, taman jeung monitoring kaamanan masarakat.Atawa pikeun leungitna toko, kasir sengketa pencegahan.


Rincian produk

Tag produk

spésifikasi

Modél No. QH-HD40TQ4-WIFI
Mémori 256M (memori tiasa dilegakeun) Kilat 256 MB
Piksel éféktif: 4MP Encoding sareng téknologi komprési H. 265&H.264, (standar H.265)
Resolusi 2560*1440P Sénsor 1/2.7 "sensor CMOS
Panjang fokus 3,6 mm Laju pigura: Max.25FPS
Kapasitas batré: 5000/7200/9000mA aperture F1.6
Sumber cahaya 4 Asép Sunandar Sunarya infra red LEDs

atawa 2 LED bodas

Jarak visi wengi Array LED infrabeureum: 20M

Bodas Suplemén LEDs: 20M

Mikropon Diwangun-di mikropon Modeu visi wengi pinuh warna, calakan, jeung infra red
Jelema nu ngomong Diwangun-di loud spiker tanaga surya 3W
Obrolan audio Ngarojong obrolan audio dua arah, Jaringan Nirkabel 2.4G / 5G WIFI
Sudut rotasi Pan 355 °, Dengdekkeun 90 ° Alarm intrusi régional Ngarojong
Sasayogian tanaga Tipe-C/panel surya Nyukcruk beungeut manusa Teu ngarojong
Debu-bukti jeung cai buktina kelas IP66 Konsumsi kakuatan: MAX.4 W
Fitur Rojongan pikeun alarm deteksi gerak, sarta deteksi humanoid

Fitur

  • Ngarojong HD 4MP (2560x1440) resolusi kualitas luhur
  • Ngadopsi téknologi H.265 encoding sareng komprési panganyarna
  • Rojongan Pan sarta Dengdekkeun rotasi.
  • Ngawangun dina algoritma AI
  • Rojongan pikeun audio alarem numbu nalika intrusion régional
  • Rojongan aksés jaringan nirkabel 2.4G/5G
  • Rojongan tilu mode visi wengi: pinuh warna, calakan, sareng infra red

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami