Tentang Kami

Chengdu Qianhong Komunikasi Co., Ltd.

Chengdu QianhongKomunikasi Co., Ltd jeung Chengdu QianhongÉlmu jeung TéhnologiCo.,Ltd milik éntitas anu sami.Kami pabrik kawentar di Cina barat di wewengkon Komunikasi nyertakeun wewengkon 30.000 méter pasagi.Kami mangrupikeun perusahaan téknologi tinggi anu khusus dina panalungtikan sareng pamekaran, pamasaran alat sambungan pikeun jaringan komunikasi sareng modél industri.Kami ngalayanan sadaya bagéan industri komunikasi kalebet operator jaringan telekomunikasi, televisi kabel sareng panyadia ladenan broadband.

Naon Urang Ngahasilkeun

> Serat optik splice panutupanana
> Panutupan sambungan anu tiasa nyusut panas (seri XAGA)
> Terminal serat optik / kotak splitter
> Kabinét sambatan serat optik
> Kabinét splitter serat optik
> ONU kabinét integrasi data broadband
> Kotak distribusi serat optik
> ODF / MODF
> Produk Series FTTx
> Sistem Kawat Antenna sareng garis Feed
> Panas shrinkable sleeves pikeun gas & minyak anti korosi pipelines
> Puseur Panalungtikan kapang

produk

Lingkup Pasar

Ruang lingkup pasar kami nyertakeun langkung ti 20 propinsi sareng kota di Cina sareng kami gaduh hubungan bisnis anu panjang sareng stabil sareng operator telekomunikasi.

Kami ogé parantos nguatkeun hubungan bisnis anu saé sareng langkung ti 100 nagara: Italia, Tailand, Turki, Bulgaria, Selandia Baru, AS, Korea, Serbia, Ukraina, Indonesia, India, Pakistan, Arab Saudi, Dubai sareng saterasna.Parantos gawé bareng sareng sababaraha perusahaan Fortune Global 500 pikeun ngamajukeun kasuksésan anu dibagikeun sareng ngalayanan langkung ti 100 nagara di sakumna dunya.

Sertipikat

Kami parantos nampi sertipikat TLC, CE sareng ISO 9001: 2000 ISO14000, RoHS, SGS, SA 8000 sareng sertipikat anu aya hubunganana.

sertipikatSertipikat RoHS
sertipikatSertipikat CE
sertipikatISO 9001:2000
sertipikatISO 14000
sertipikatTLC
sertipikatLaporan tés bagian katilu
sertipikatSystem Control kualitas
sertipikatSupplier alus teuing
sertipikatISO 9001:2008

Filsafat urang

Kami komitmen ka nyadiakeun produk unggulan ka klien kami di sakuliah dunya sarta ngawangun kapercayaan ngaliwatan layanan alus teuing jeung kualitas.Kami geus dipupuk budaya parusahaan urang sabudeureun anggapan kayaning kaunggulan urang dina karya, disiplin jeung kolaborasi.Nyetel standar manufaktur kualitas luhur sapanjang jalur produksi urang, ku investasi beurat boh dina kaahlian urang urang jeung pangaweruh-kumaha, kitu ogé tech panganyarna dina prosés manufaktur, geus ngamungkinkeun urang pikeun nyieun rupa-rupa produk kualitas luhur tur mastikeun tumuwuhna sustainable. .

Tur Pabrik

pabrik5
pabrik6
pabrik4
pabrik3
pabrik2
pabrik