Warta

  • Bewara pikeun Neruskeun

    Bewara pikeun Neruskeun

    Perusahaan kami sacara resmi ngamimitian damel dina 18 Pebruari 2024, sareng sadaya padamelan bakal terus beroperasi sapertos biasa.Muga-muga kami nyayogikeun jasa anu langkung saé dina taun énggal, masihan anjeun langkung pahala, sareng teras kerja keras.Kami ngarepkeun anjeun percanten ka kami!...
    Maca deui
  • Parentah libur

    Parentah libur

    Simkuring hoyong nyandak kasempetan ieu hatur nuhun pikeun rojongan nanaon anjeun salila ieu.Punten punten diwartosan yén perusahaan kami bakal ditutup ti 5 dugi ka 18.FEB.2024, dina mieling festival tradisional Cina, Sprin...
    Maca deui
  • Kami Bakal Ngahadiran MWC 2024 di Barcelona

    Kami Bakal Ngahadiran MWC 2024 di Barcelona

    Urang bakal ngahadiran paméran MWC di Barcelona ti 26 ka 29 FEB, kalayan nomer stan 6D21 #.Wilujeng sumping didatangan kami.Anu Kami Ngahasilkeun: > Panutupan sambungan serat optik (SERI FOSC / GJS03 / M1) > Panutupan sambungan anu tiasa nyusut panas (seri XAGA & RSBJ * RSBA) > Serat opti ...
    Maca deui
  • Kumaha cara ngagunakeun splicer fusi optik Sareng naon kasalahan umum nalika dianggo?

    Kumaha cara ngagunakeun splicer fusi optik Sareng naon kasalahan umum nalika dianggo?

    Splicer fusi optik mangrupikeun alat anu dianggo pikeun ngahijikeun tungtung serat optik pikeun nyiptakeun sambungan serat optik anu mulus.Ieu léngkah umum pikeun ngagunakeun splicer fusi serat optik, sareng masalah umum anu tiasa timbul nalika prosés sareng solusi na ...
    Maca deui
  • Urang milu TURKMENTEL2023 di Turkménistan.

    Urang milu TURKMENTEL2023 di Turkménistan.

    Dina 9 sareng 10 Nopémber 2023, urang milu dina TURKMENTEL2023 di Turkménistan.PENUTUPAN SERAT SPLICE kami, KOTAK DISTRIBUSI SERAT, PENUTUPAN SPLICE HEAT SHRINKABLE, ODF, jeung sajabana geus konsisten dipuji ku konsumén lokal.
    Maca deui
  • Palanggan 5G Global Bakal Ngalegaan 2 Miliar Ku 2024 (Ku Jack)

    Palanggan 5G Global Bakal Ngalegaan 2 Miliar Ku 2024 (Ku Jack)

    Numutkeun data ti GSA (ku Omdia), aya 5,27 miliar palanggan LTE di sakuliah dunya dina ahir 2019. Pikeun sakabéh 2019, jumlah anggota LTE anyar global geus ngaleuwihan 1 milyar, laju tumuwuh taunan 24,4%.Éta mangrupikeun 57,7% tina pangguna mobile global.Dumasar daérah, 67,1% tina LTE ...
    Maca deui
  • Naon Dupi FTTx Persis?

    Naon Dupi FTTx Persis?

    Nalika urang ningali peryogi paningkatan dramatis dina jumlah rubakpita anu dikirimkeun ka konsumén, kusabab TV definisi tinggi 4K, jasa sapertos YouTube sareng jasa ngabagi pidéo sanés, sareng jasa ngabagi peer to peer, kami ningali naékna. Pamasangan FTTx atanapi langkung Serat Pikeun "x".Urang...
    Maca deui
  • Naon Penutupan Serat Optik Splice?

    Naon Penutupan Serat Optik Splice?

    Panutupan splice serat optik nyaéta bagian sambungan anu nyambungkeun dua atawa leuwih kabel serat optik babarengan jeung boga komponén pelindung.Éta kedah dianggo dina pangwangunan jaringan serat optik sareng mangrupikeun salah sahiji alat anu penting pisan.Kualitas panutupanana serat optik splice langsung ...
    Maca deui
  • Kami Bakal Ngahadiran GITEX (Dubai) 2023.

    Kami Bakal Ngahadiran GITEX (Dubai) 2023.

    Urang bakal attending paméran GITEX di Dubai ti 16 Oktober nepi ka 20th, kalawan nomer stan H23-C10C #.Kami bakal nunjukkeun sababaraha produk anyar sareng wilujeng sumping di stan kami.
    Maca deui
  • Naon IP68?

    Naon IP68?

    Rating IP atanapi Ingress Protection nangtukeun darajat panyalindungan anu ditawarkeun ku kandang tina objék padet sareng cai.Aya dua angka (IPXX) anu nunjukkeun tingkat panyalindungan kandang.Angka kahiji nunjukkeun panyalindungan ngalawan asupna obyék padet, dina skala naek 0 nepi ka 6, ...
    Maca deui
  • Kami bakal ngahadiran ECOC 2023.

    Kami bakal ngahadiran ECOC 2023.

    Urang bakal ngahadiran paméran ECOC di Skotlandia ti 2 nepi ka 4 Oktober, kalayan nomer stan 549#.Wilujeng sumping.
    Maca deui
  • Produk Anyar Release Serat Optik Mesin Polishing

    Mesin ngagosok serat optik mangrupikeun produk anu dikembangkeun ku Chengdu Qianhong Communication Co., Ltd (China), komitmen pikeun ngarengsekeun panyambungna serat optik dina situs.Terminasi langsung dina situs, mesin ngagosok serat optik henteu peryogi kujang serat atanapi cocog ...
    Maca deui
12Salajengna >>> Kaca 1 / 2