Bewara pikeun Neruskeun

savs

Perusahaan kami sacara resmi ngamimitian damel dina 18 Pebruari 2024, sareng sadaya padamelan bakal terus beroperasi sapertos biasa.Muga-muga kami nyayogikeun jasa anu langkung saé dina taun énggal, masihan anjeun langkung pahala, sareng teras kerja keras.Kami ngarepkeun anjeun percanten ka kami!

Anu Kami Produksi:

> Serat optik splice panutupanana
> Panutupan sambungan anu tiasa nyusut panas (seri XAGA)
> Terminal serat optik / kotak splitter
> Kabinét sambatan serat optik
> Kabinét splitter serat optik
> ONU kabinét integrasi data broadband
> Kotak distribusi serat optik
> ODF / MODF
> Produk Series FTTx
> Sistem Kawat Antenna sareng garis Feed
> Panas shrinkable sleeves pikeun gas & minyak anti korosi pipelines
> Puseur Panalungtikan kapang


waktos pos: Feb-18-2024