Panas Shrinkable Cable ngalereskeun leungeun baju

Katerangan pondok:

RSW Wraparound leungeun baju utamana dipaké pikeun repairing luar / malapah jero / Karuksakan inti dina kabel HV jeung kabel LV.Éta dijieun tina polyolefin cross-numbu anu sarua atawa ngaleuwihan sipat bahan tina jaket kabel aslina.Éta ogé tiasa dianggo pikeun ngajagaan tina korosi dina bagian logam kabel anu kakeunaan ka luar.


  • :
  • Rincian produk

    Tag produk

    Fitur

    Bahan: polyolefin cross-linked, jero coated ku napel panas-lebur

    Warna standar: hideung

    Highlights: operasi gampang, rupa-rupa pilihan, pas unggal kasempetan, repellency cai alus teuing

    Suhu operasi: -40 ~ + 65 °

    Ngaleutikan suhu: 200 °

     


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami